New for rent

For rent: Celsiusstraat, 5223 CC 's-Hertogenbosch

€1,350 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 120 m²
Plot size 120 m²

Definition

Zeer ruime gerenoveerde woning op loopafstand van het bruisende "Bossche centrum"!!

Wel de lusten maar niet de lasten van het wonen in de binnenstad en ook nog eens op zoek naar veel ruimte? Dan is de mooie bovenwoning precies wat u zoekt!

De woning is gelegen aan de westkant van het centraal station en bevindt zich op zo'n 3 minuten lopen van het stadscentrum. Diverse supermarkten, scholen en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. Op ongeveer 3 autominuten treft u overdekt winkelcentrum "De Helfheuvelpassage" met zo'n 50 winkels.

De woning is ruim van opzet, heeft maar liefst 5 slaapkamers(3 groot, 2 klein) en is recent gerenevoneerd. Daarnaast zal in april een volledig nieuwe keuken worden geïnstalleerd.

1e etage:

Hier bevinden zich de woonkamer, de serre, een toilet, de keuken, 1 slaapkamer en de bijkeuken. De woonkamer is 35m2 en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De serre is heerlijk ruim en afsluitbaar van de woonkamer voo als u bijvoorbeeld in alle rust een goed boek wilt lezen.

De keuken zal in april in zijn geheel worden vervangen. Op dit moment beschikt deze over de meeste inbouwapparatuur en is zeer praktisch ingericht. In het verlengde van de keuken bevindt zich de bijkeuken. Deze is o.a. voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en biedt toegang tot het sfeervolle zonneterras.

2e etage:

Hier bevinden zich de 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Twee van deze slaapkamers zijn erg ruim en bieden voldoende oppervlakte voor zowel een bed- als eeen kast. De derde slaapkamer is iets minder ruim en kan bijvoorbeeld ook uitstekend dienst doen als studie- of speelkamer. De badkamer is o.a. voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel en een aparte regendouche.

3e etage:

Hier treffen we de zeer ruime zolder. Deze zolder is voorzien van knieschotten voor opslag, een kleine inbouwkast en een electrisch rolluik zodat u de gehele zolder kunt verduisteren.

De woning is per direct beschikbaar voor een nieuwe huurder. Het is helaas niet mogelijk deze woning te huren als woningdelers.

Wilt u graag meer informatie of de woning bezichtigen? Neem dan snel contact met ons op op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.

Features

Offer
Reference number DDB02469
Price €1,350 per month (upholstered)
Deposit €1,350
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 11 January 2019
Offered since 10 January 2019
Last updated 11 January 2019
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1964
Surfaces and content
Plot size 120 m²
Effective area 120 m²
Content 340 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Type Sun terrace
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Garden available Yes

Map