For rent: Het Wielsem, 5231 BW 's-Hertogenbosch

€712.80 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 33 m²

Definition

Volledig nieuwe gerealiseerde studio op zeer centrale locatie in ’s-Hertogenbosch.

De studio is gelegen in een prachtig nieuwbouwcomplex aan het Wielsem in de wijk “Orthen” te 's-Hertogenbosch. Het complex beschikt over o.a. een gezamenlijk dakterras en berging. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woonwijk Orthen een ruim opgezette en vooral gezellige woonwijk, welke zich centraal in ’s-Hertogenbosch bevindt. Diverse voorzieningen zijn in de nabije omgeving van deze woning gelegen. Op loopafstand vindt u winkelcentrum "De Rompertpassage" waar u onder andere terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Scholen en sportvoorzieningen zijn tevens in de nabije omgeving gelegen. Daarnaast zijn er in deze wijk diverse speelgelegenheden voor kinderen aanwezig. Uitvalswegen naar alle windstreken zijn vanaf deze locatie ook prima bereikbaar. Het centrum van ’s-Hertogenbosch bereikt u al in een kleine 10 minuten fietsen.

De woning wordt opgeleverd met een nette en volledig uitgeruste keuken. De keuken is o.a. voorzien van afzuigkap, koel/vries combinatie, keramische kookplaat en vaatwasser. Ook de badkamer is volledig en luxe afgewerkt met een badkamermeubel met wastafel, een aparte douche met luxe mengkraan en zwevend toilet. De woning zal gestoffeerd worden opgeleverd.

DEZE WONING KOMT IN AANMERKING VOOR HUURSUBSIDIE!!

Heeft deze woning uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie? Schrijf u dan snel in op www.domica.nl en blijf op de hoogte van de meest recente vorderingen en wanneer de bezichtigingen kunnen aanvangen.

Features

Offer
Reference number DDB02443
Asking price €712.80 per month
Deposit €750
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By 01 August 2019
Obtainable from 01 August 2019
Offered since 06 December 2018
Last updated 10 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction New estate
Construction period 2019
Surfaces and content
Effective area 33 m²
Content 110 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate A+

Floor plans

Map