New for rent

For rent: Zwaenenstede, 5221 KB 's-Hertogenbosch

€1,895 /mo
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Liveable area 200 m²
Plot size 100 m²

Definition

PRACHTIGE ZEER RUIME WONING OP EEN UNIEKE LOCATIE!!

In het landgoed de Haverleij in Engelen bevindt zich deze prachtige woning! Op ongeveer 15 minuten fietsafstand bevinden zich het centraal station en het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Diverse snelwegen liggen op steenworp afstand.

De Haverleij is in totaal zo'n 225 ha. groot; een uitgestrekt parklandschap met weiden, bossen en tuinen, afgewisseld door vennen en rietmoerassen. Ook vindt u hier het Engelenmeer op loopafstand. Te midden hiervan ligt de 18 holes golfbaan, met oefenholes en een clubhuis. In de directe omgeving is een supermarkt, winkelcentrum, basisschool met voor- en naschoolse opvang en een kinderdagverblijf. Verder zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt.
Kortom, wonen in een "groene omgeving" met alle voorzieningen en het Bourgondische centrum in de nabijheid.

Het kasteel Zwaenenstede is ontworpen (bouwjaar 2002) door de beroemde architect Adolfo Natalini uit Florence, Italië. Zijn warme Toscaanse bouwstijl komt o.a. tot uitdrukking in de bakstenen met rode en gele tinten. Exterieur en interieur onderscheiden zich door een zeer hoogwaardig niveau van afwerking, met duurzame, onderhoudsarme materialen.
Doordat de woning op een hoek gelegen is kunnen we stellen dat de woning zeer licht is. Fascinerend zijn de veelheid aan raampartijen wat een zeer ruimtelijk gevoel geeft, alsmede een fenomenaal beeld geeft op de golfbaan en het water.

Begane grond:

Hier bevinden zich: de entree, een zeer ruime garage en de opgang naar de woonkamer.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping treffen we een ruime split-level woonkamer aan, welke voorzien is van veel raampartijen. Daarnaast beschikt de woonkamer over een houten vloer en zeer hoge plafonds. Vanuit dit vetrek zijn de open keuken alle denkbare inbouwapparatuur en het zeer ruime balkon te bereiken.

Tweede verdieping:

Hier bevinden zich een drietal slaapkamers waaronder de master-bedroom welke uitermate ruim is, de badkamer en een apart toilet. De badkamer beschikt o.a. over een dubbele wastafel, een ligbad, een douche en een design-radiator.

Derde verdieping
Hier zijn nog eens 3 slaapkamers, een tweede badkamer en een ruim zonneterras gerealiseerd. Op dit zonneterras is het zeer goed toeven.


Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl. U mag natuurlijk ook altijd binnenlopen bij ons kantoor aan de Vughterstraat 150 in 's-Hertogenbosch.

Features

Offer
Reference number DDB02484
Price €1,895 per month (upholstered)
Deposit €2,590
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 15 February 2019
Offered since 08 February 2019
Last updated 08 February 2019
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2001
Surfaces and content
Plot size 100 m²
Effective area 200 m²
Content 950 m³
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Has a garage Yes

Map