For rent: De Schutspatroon 41, 3813 GJ Amersfoort

€1,075 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 86 m²

Definition

Prettig 3-kamer appartement voorzien van balkon, eigen berging en parkeerplaats op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Amersfoort, vlakbij het Eemplein. Het eemplein is een nieuwe en creatieve omgeving van de stad Amersfoort. De gezellige en historische binenstad van Amersfoort is op gepaste afstand bereikbaar, alsmede het NS Centraal Station Amersfoort is op een kleine 5 minuten bereikbaar.

Het appartement is gelegen op de vierde en bovenste woonlaag met een prettig inpandig balkon gericht op het zuidwesten, ideaal om met lekker weer na uw werkdag nog even lekker tot rust te komen op het balkon. Het appartementencomplex is een zeer verzorgd gebouw met een prachtig atrium aanwezig. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, altijd dus je eigen plek beschikbaar.

Indeling:
Entree appartementencomplex voorzien van brievenbussen en videofoon. Ruim entree van het appartement met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer gericht op het zuidwesten voorzien van toegang tot het balkon en een ruime keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van allerlei gemakken (5 pits kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en oven. Twee ruime slaapkamers aanwezig, badkamer voorzien van baddouche combinatie en wastafel. Aparte interne berging aanwezig met wasmachine en droger aansluiting.

In de onderbouw is een berging aanwezig alsmede parkeergarage voorzien van je eigen parkeerplek.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 01-03-2019
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden);
- Huurprijs € 1075 per maand exclusief € 75 servicekosten en € 50 parkeerplaats = € 1200 per maand excl. GWE, tv/internet en gemeentelijke heffingen;
- Waarborgsom € 1075;
- Gunning eigenaar.

Features

Offer
Reference number 01624
Asking price €1,075 per month
Deposit €1,075
Service costs €75
Acceptance By consultation
Offered since 15 January 2019
Last updated 15 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2002
Surfaces and content
Effective area 86 m²
Content 215 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1

Map