Rented

Rented: Hogeweg, 3814 CC Amersfoort

€850 /mo
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 51 m²

Definition

Wilt u wonen op een A-locatie? Wilt u lopend naar het centrum, en wilt u in een onlangs (2017) gerealiseerd nieuwbouw appartement wonen wat zeer luxe is afgewerkt?! Dit is uw kans! Cityside Apartments heeft 109 nieuwbouw appartementen ontwikkeld aan de Hogeweg waarvan er nu weer één beschikbaar komt! Het complex heeft een eigen CityGym (enkel toegankelijk voor bewoners), een overdekte en afgesloten fietsenberging en parkeerplekken onder en naast het complex. Alle appartmenten beschikken over een eigen berging en balkon.

Eemside Apartments biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Amersfoort. De 109 luxe 2-kamer appartementen zijn gelegen aan de rand van het oude stadscentrum en nabij de uitvalswegen richting de A1/A28.

Indeling:
Bij binnenkomst treft u de woonkamer, de wanden hier zijn voorzien van glasvezelbehang en zijn geschilderd in neutrale kleuren. De PVC vloer is werkelijk prachtig en natuurlijk zeer onderhoudsvrij. De mooie gordijnen zijn verduisterend en eveneens neutraal gekleurd. Er is een open keuken aanwezig voorzien van koelkast, keramische kookplaat, spoelbak, combimagnetron, afzuigkap en aansluiting voor de wasmachine. Toegang tot het (zwevend) toilet, het balkon en de slaapkamer. De slaapkamer is eveneens voorzien van de afgewerkte wanden, PVC vloer en verduisterende gordijnen. Moderne inloopdouche grenzend aan slaapkamer voorzien van wastafel met bijbehorende spiegel incl. verlichting en handdoekhaakjes.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Gunning eigenaar
- De woning wordt inclusief gas/water/elektra/parkeerplaats/servicekosten/stoffering/berging en toegang tot de CityGym verhuurd. De inclusief prijs bedraagt voor dit appartement € 1.064,-- per maand

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl

Features

Offer
Reference number AMF02044
Asking price €850 per month
Deposit €1,064
Service costs €79
Electricity €35
Heating €60
Water €5
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By 01 February 2019
Offered since 08 January 2019
Last updated 14 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2017
Surfaces and content
Effective area 51 m²
Content 100 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Has a balcony Yes

Map