For sale: Sint Antoniusbank 3, 6268 NR Bemelen

€895,000
Type of residence House, country house, semi-detached house
Liveable area 280 m²
Plot size 1,968 m²

Definition

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Een in het rustige maar geliefde Bemelen gelegen woning die momenteel voor een deel dienst doet als bed and breakfast bedrijf met 4 kamers. Woongedeelte met royale woonkamer en moderne keuken (2014), ontbijtkeuken (2016), ontbijtruimte, twee badkamers, zes slaapkamers waarvan drie met eigen badkamer.

Ground floor

Souterrain:
Via hal in woning is de kelder te bereiken die geschikt is voor o.a. wijnopslag.

Begane grond:
De hoofdingang geeft toegang tot de ontvangsthal (21m²). Deze hal geeft toegang tot de vaste trap naar de eerste verdieping, de trap naar de kelder, de studeerkamer, separaat toilet, en de woonkamer. De studeerkamer (13m²) beschikt over veel lichtinval dankzij drie raampartijen. De woonkamer is te bereiken middels openslaande deuren en beschikt over een eetgedeelte en een zitgedeelte, tevens beschikt de woonkamer over een klassieke schouw met haard en openslaande deuren naar de tuin. De semi-open keuken (20m²) beschikt over de volgende apparatuur: 6-pits gasfornuis, combioven, stoomoven en koelkast. Tevens is er via de keuken ook een toegang tot de tuin. Via deze keuken is ook de ontbijtkeuken (23m²) te bereiken. Deze beschikt over een 4-pits inductiekookplaat, een vaatwasser, Amerikaanse koelkast en toegang tot de tuin. Tevens zijn hier witgoedaansluitingen aanwezig. De ontbijtkeuken geeft toegang tot de ontbijtruimte (25m²). Dit vertrek beschikt over een separaat toilet en geeft toegang tot de eerste verdieping middels vaste trap alsmede de tuin.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap in de ontvangsthal en de vaste trap in de ontbijtzaal is de eerste verdieping te bereiken. Aan de voorzijde van de woning zijn een tweetal slaapkamers en een badkamer gelegen. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m², en 14m² groot. De badkamer (14m²) beschikt over een ligbad, douche, wastafel en toilet. De overige vier slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en zijn respectievelijk 20; 12; 12 en 20m² groot. Twee van de slaapkamers beschikken over eigen badkamer, beide badkamers beschikken over een douche, wastafel en toilet. Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een berging met HR combiketel die voor het woonhuis ndient. Een naastgelegen badkamer met douche, wastafel en toilet die voor 2 kamers gezamenlijk dient.

Zolders:
Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken. De bergzolder bevindt zich aan de achterkant van de woning en heeft een oppervlakte van 52m². Tevens is hier de tweede HR combiketel aanwezig die voor het B&B dient. De zolderverdieping (12m²) die als kantoor-/opslagruimte dient is aan de voorzijde van de woning gelegen en is bereikbaar via vaste trap op overloop van de eerste verdieping.

Garage:
Aan de voorzijde van de woning is er de beschikking over een zeer ruime oprit met vier parkeerplaatsen Tevens is hier een garage gesitueerd van 33m². Het dak is geheel geïsoleerd.

Tuin:
De grote tuin beschikt over een zeer grote schuur (93m²) met aansluitend een garage (16m²), tuinhuis (50m²) en moestuintje met kas. De schuur beschikt over drie verschillende vertrekken, het middelste vertrek beschikt tevens over een badkamer met douche, wastafel en toilet. De schuur beschikt verder over krachtstroom, dakraam, 30 zonnepanelen en witgoedaansluiting (krachtstroom).
Het tuinhuis beschikt over drie paar openslaande deuren, velux dakraam, houtkachel, open haard en aanrecht met spoelbak. Die kan als hobby-/ruimte of als zitgedeelte in voor- en najaar goed gebruikt worden. De open haard maakt deze kamer 's avonds tot een sfeervolle ruimte die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.
Aan de achterzijde is een ruime toegang met oprit waardoor het gehele perceel goed is te bereiken.

Extra info:
- De woning is zeer ruim van opzet en B&B is zelfvoorzienend in alle opzichten.
- De daken zijn geheel vernieuwd en goed geïsoleerd. Daken van garage en bijgebouwen ook volledig geïsoleerd.
- Alle elektra is vernieuwd evenals het leidingwerk.
- Moderne keuken in woonhuis van 2014 en bijkeuken in 2016 geheel vernieuwd met inbouwkasten en kookeiland.
- De tuin is zeer fraai en afgelopen najaar opnieuw aangelegd.
- Het tuinhuis is vernieuwd met openslaande deuren naar de achterzijde waardoor en meer lichtval is en prettig tuincontact van beide kanten.

Algemene info:
De woning is gelegen in het rustige en landelijke dorp Bemelen (gemeente Eijsden-Margraten). Het AZM, de Universiteit en uitvalswegen naar alle windstreken zijn goed bereikbaar. Daarnaast beschikt de directe omgeving over diverse sportverenigingen, de golfbaan Het Rijk van Margraten (welke achter de woning ligt) en wandel- en fietsroutes. Tevens is de binnenstad van Maastricht binnen 15 minuten goed bereikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Features

Offer
Reference number 00313
Asking price €895,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 05 September 2018
Last updated 07 September 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, country house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 1,968 m²
Effective area 280 m²
Content 1,450 m³
Surface area other inner rooms 80 m²
Surface area external storage rooms 143 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 15 of which (6 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Unobstructed view
Open position
Forested area
Residential area
Country side
Near public transport
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 6
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Map