For sale: Raadhuisstraat 27H 110, 1746 BE Dirkshorn

€64,500
Type of residence House, bungalow, detached house
Plot size 210 m²
Recreation property
Liveable area 70 m²

Definition

IN PRIJS VERLAAGD! EEN BUITENKANS! CHALET OP EIGEN GROND!
Deze geheel gerenoveerde en in nieuwstaat verkerende recreatiewoning, welke u geheel gemeublieerd en gestoffeerd wordt aangeboden, zodat deze na de aankoop direct is te verhuren!

Op zoek naar een recreatiewoning die helemaal af is en gelegen op een unieke locatie met een prachtig mooi uitzicht over de landerijen? Dan is deze recent gerenoveerde en goed geïsoleerde recreatiewoning aan een autovrij pad met prachtig uitzicht zeker iets voor u! De nette onderhoudsvriendelijke tuin met diverse terrassen op een ruim perceel eigen grond van 210m². Het vrije uitzicht over de landerijen en het nabijgelegen viswater zijn uniek voor deze locatie.

De woning is recent totaal gerenoveerd en beschikt over een totaal vernieuwde gevel, badkamer, keuken, leiding en elektra, schilderwerk en stucwerk. De woning is voorzien van voldoende radiatoren om ook in de winter aangenaam te recreëren. Aan de voorzijde van de woning zijn grote ramen aangebracht om optimaal te genieten van het landelijke uitzicht.

De gerenoveerde keuken beschikt over alle gemakken, zoals een elektrische kookplaat, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Er is gezorgd voor voldoende kastruimte in de keuken, waarbij het uitzicht als men staat te koken uniek te noemen is.

De badkamer is volledig nieuw en voorzien van vloerverwarming, een ruime douchecabine, zwevend toilet en voldoende kastruimte.

De ruime slaapkamer voldoet ruimschoots aan de eisen voor een tweepersoons slaapkamer. Er is voldoende ruimte om eventueel alsnog een 2e slaapkamer te (laten) creëren.

De achterliggende berging biedt voldoende ruimte voor opslag van tuinmeubelen en fietsen. Hier vindt u tevens de aansluiting voor een wasmachine.

Het park is kindvriendelijk en zeer groen aangelegd, het onderhoud is erg netjes en recreëren op het park wordt als zeer rustgevend ervaren. Huisdieren zijn er welkom.

Parklasten rond de 2200 euro per jaar, verhuur van de woning wordt toegestaan (rond 850 euro ex GWE pm/6 maanden) en desgewenst tegen vergoeding door de parkeigenaar voor u geregeld. Hierdoor heeft u makkelijk de mogelijkheid om van de woning een rendabel object te maken, waar u ook nog eens fijn zelf kunt recreëren!

In de directe omgeving zijn zeer uitgestrekte fiets- en wandelroutes gelegen. Daarnaast is in het nabij gelegen Schagen altijd iets te beleven en is de golfbaan van Dirkshorn op loopafstand. Het Noordzeestrand is per auto binnen 15 min. te bereiken. Er zijn in de omgeving een aantal buitenzwemmogelijkheden, tevens een mooi dierenpark en kinder-speelparadijs in Tuitjenhorn.

Bezichtigen?

Graag laten wij u deze mooie recent gerenoveerde recreatiewoning zien, zodat u zelf de rust en luxe kunt ervaren van recreëren op de Dirkshoeve. Bel 072- 220 14 62 of stuur een mail naar alkmaar@debeheermakelaar.nl voor het maken van een afspraak!

Features

Offer
Reference number 00683
Asking price €64,500
Acceptance By consultation
Offered since 26 July 2016
Last updated 14 July 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1971
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 210 m²
Effective area 70 m²
Content 220 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Well maintained
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Map