Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Stationsplein 6, 6245 AE Eijsden

€445,000
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Liveable area 340 m²
Plot size 140 m²

Definition

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ! Zeer statig, karakteristieke woning (gebouwd voor 1900) geschikt voor meerdere doeleinden (momenteel in gebruik als B&B). De woning beschikt over twee woongedeeltes, totaal 5 slaapkamers, 5 badkamers, kantoorruimte, wijnkelder en riante zolderkamer. Tevens is er een gezellige zonnige patiotuin met een berging en achterom centraal gelegen in dorpskern 'Eijsden.

Ground floor

Souterrain:
De woning beschikt over 4 kelderruimtes: resp. 43m², 25m², 17m² en 5m².

Begane grond:
Ontvangsthal met een authentieke trappartij, toegang naar de kelder en de patiotuin, modern toilet voorzien van wandcloset en fonteintje.

Rechter woongedeelte:
Woonkamer (46m²) met een plavuizen vloer, trapberging en een open haard. De keuken heeft een inrichting in hoekopstelling en de volgende apparatuur: afzuigkap, 6 pits gasfornuis, oven, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Middels een trap in de woonkamer heeft men toegang naar de riante ouderslaapkamer (29m²) voorzien van een houten vloer en inbouwkasten. De moderne badkamer ensuite is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafel en 2e toilet. De ouderslaapkamer en de badkamer zijn te bereiken via een tussenportaal op de eerste verdieping.

Linker woongedeelte:
Via hal toegang naar woonkamer thans in gebruik als ontbijtzaal (26m²) met separate kantoorruimte (9m²). Deze ontbijtzaal beschikt over een marmeren schouw en toegang naar de vernieuwde keuken met toegang naar een logeerkamer badkamer ensuite voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang naar slaapkamer aan achterzijde (4.71 x 3.00) met de vernieuwde badkamer (6m²) voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. slaapkamer aan voorzijde (6.68 x 4.28) met badkamer ensuite voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer (6.70 x 6.40) voorzien van een dakramen. Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Zolderkamer (7.17 x 6.75) met de dubbele c.v.-installatie en 2 boilers.

Extra info:
- De woning heeft een karakteristieke uitstraling en is voor diverse doeleinden geschikt.
- Momenteel in gebruik als bed en breakfast. Er zijn 3 slaapkamers met 3 badkamers die verhuurd worden voor korte termijn.
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.
- Dakisolatie aanwezig.
- Twee combiketels met twee separate boilers. Beide zijn eigendom.

Algemene info:
Gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen richting Maastricht en België. Diverse winkelvoorzieningen alsmede prachtige wandelgebieden zijn in de nabijheid gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Features

Offer
Reference number 00281
Asking price €445,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 04 July 2018
Last updated 06 February 2019
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1861
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 140 m²
Effective area 340 m²
Content 1,300 m³
Surface area other inner rooms 90 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 13 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Type Patio
Condition Normal
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Gas boiler
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Map