Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Drossaertstraat 7, 6243 DB Geulle

€245,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Liveable area 110 m²
Plot size 237 m²

Definition

Rustig gelegen, moderne, twee-onder-een-kapwoning in Geulle, beschikt over een doorzonwoonkamer, keuken met luxe apparatuur, 3 slaapkamers, ruime badkamer, zolder met ruimte voor een 4e slaapkamer, garage en tuinberging.

Ground floor

De entree/hal (4 m²) aan de zijkant van de woning geeft toegang tot de woonkamer, eerste verdieping, meterkast en het separate toilet met fonteintje. De ruime doorzonwoonkamer (30 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning, de moderne keuken (12 m²) en het eetgedeelte liggen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en spoelbak. De naastgelegen garage (17 m²) beschikt over een garagepoort, witgoedaansluiting en spoelbak. De achtergelegen tuin is te bereiken middels de keuken en de garage. De tuin beschikt over een zonnescherm, vijver en een tuinberging (15 m²) verdeeld in twee ruimtes.

First floor

De overloop (4m²) geeft toegang tot de slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder. Slaapkamer 1 (14 m²) en slaapkamer 3 (9 m²) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (10 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer (6 m²) beschikt over een riante inloopdouche, wastafel en toilet.

Second floor

De ruime zolder (22m²) met vaste trap, verdeelt in twee separate ruimtes, biedt de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer. De Cv-installatie is tevens ook op de tweede verdieping gesitueerd.

Details

Extra informatie:
- Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- CV-Ketel, Bosch 30 HR Combi 1, is gehuurd € 34,71 p/m
- Volledig geïsoleerd
- Keuken beschikt over Miele apparatuur
- Voorzien van een zonnescherm
- Badkamer beschikt over mechanische afzuiging
- Grotendeels voorzien van dauerluftung

Aanvullende informatie:
Twee-onder-een-kapwoning in het rustige Geulle. In de nabijheid van openbaar vervoer, bunderbos en (basis)scholen. Op 10 tot 15 minuten fietsafstand van het centrum van Bunde, Meerssen en Maastricht. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00359
Asking price €245,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 11 November 2018
Last updated 28 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1989
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 237 m²
Effective area 110 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 12 m²
Content 381 m³
Surface area other inner rooms 27 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Closed yard
Main garden Yes
Orientation West
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Attached stone
Has a shower Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Map