For sale: Asdonckerweg 8, 5963 NM Hegelsom

€650,000
Type of residence House, country house, semi-detached house
Liveable area 343 m²
Plot size 9,310 m²

Definition

RUST, RUIMTE, PRIVACY

Centraal gelegen in de gemeente Horst aan de Maas zien we licht verscholen achter bomen dit prachtige landgoed met inpandig appartement.

Door de unieke ligging ervaart u de vrijheid van wonen in het buitengebied terwijl alle dagelijks benodigde voorzieningen op loopafstand zijn gelegen, ook het ns- en busstation!

Uitstekende bereikbaarheid, naar o.a. de A73 richting Nijmegen of Venlo/Roermond en de A67 richting Eindhoven of Venlo/Duisburg; de centrale ligging in de Gemeente Horst aan de Maas zorgen voor een optimale uitvalsroute naar de rest van het land en naar Duitsland.

Met maar liefst 93,1 hectare eigen grond heeft u niet alleen ruimte voor het houden van bijvoorbeeld paarden, maar ook een heerlijke tuin, privé oprit en parkeerruimte op eigen terrein. Tevens is er nog een mogelijkheid tot uitbreiding met 86,2 hectare eigen grond.

De hoofdwoning:

Over de prachtige vijver ligt een loopbrug die ons brengt bij de voordeur van deze langgevelboerderij uit 1927. Met veel liefde en zorg is deze prachtige woning onderhouden. De huidige eigenaren wijzen direct bij binnenkomst op de aanwezigheid van manege Wittenhorst en paardencentrum Kronenberg wat bij paardenliefhebbers het hart sneller laat kloppen.

Een gezellig huis! Via de ruime ontvangsthal met een tegelvloer, meterkast, toiletruimte, slaapkamers, badkamer en trap naar boven, komen we in de woonkamer met openhaard. De woonkamer heeft authentieke glas in lood ramen in isolatieglas, een tegelvloer met een warme uitstraling maakt de sfeer compleet. Vanuit de woonkamer komen we in de dichte woonkeuken met een functionele traditionele keukenopstelling, ingebouwde koelkast, vaatwasser, magnetron en inductiekookplaat. De droge kelder en ook de zolderverdieping zijn te bereiken vanuit de keuken. De keuken sluit aan op de ruime bijkeuken en verbindt de woning met de sfeervolle veranda en uitnodigende siertuin die overgaat in een bos/parkachtige tuin waarin twee tuinhuisjes opgaan in het landschap.

Gaan we terug naar de centrale ontvangsthal dan treffen we hieruit twee ruime slaapkamers aan, met inbouwkasten, de ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele wasbak maken het wooncomfort compleet.

Een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel vinden we op de eerste verdieping die te bereiken is via de trap in de hal. Hier treffen we vier ruime kamers aan, drie slaapkamers en een berging.

In de zeer grote garage met zolderverdieping hangen twee CV ketels. Eén voor het hoofdhuis en één voor het appartement. De garage is met het hoofdhuis verbonden door een gang waarin een klein keukenblokje met wastafel staat.

Het gastenverblijf (ca 70 m2) heeft een eigen ingang aan de achterzijde van het landhuis. We komen het appartement binnen via een kleine entreehal waarin de douche en het toilet te vinden zijn. Een keukentje, ruime woonkamer en aparte slaapkamer maken het appartement tot een uniek verblijf en ideaal in te richten als bijvoorbeeld aanleunwoning, bed and breakfast, vakantiewoning of het verblijf voor de beheerder van de minicamping?

Het gastenverblijf heeft een eigen CV-installatie uit 2013.

Features

Offer
Reference number 01517
Asking price €650,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 07 November 2018
Last updated 14 January 2019
Construction
Type of residence House, country house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Surfaces and content
Plot size 9,310 m²
Effective area 343 m²
Content 858 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 9 of which (8 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street

Floor plans

Map