For sale: Akersteenweg 154, 6227 AD Maastricht

€192,500
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Liveable area 80 m²

Definition

PLAN ZELF JE BEZICHTIGING OP DE WEBSITE VAN POOTERS MAKELAARDIJ! Centraal gelegen ruime jaren '30 bovenwoning in Heer, beschikt over ruime woonkamer met erker en deels glas in lood, keuken, twee ruime slaapkamers, badkamer en groot dakterras.

Ground floor

Eerste verdieping:
Via de voordeur is middels de trap de eerste woonlaag te bereiken, de hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, trap naar de tweede woonlaag en het separate toilet. De ruime woonkamer (22m²) is voorzien van ingebouwde wandkast en een mooie erker met deels glas in lood en ligt aan de voorzijde van de woning. De keuken (8m²) is voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Via de keuken is tevens het ruime dakterras (16m²) te bereiken.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Middels een multifunctionele ruimte met ingebouwde kastruimte, te gebruiken als hobbykamer, is er toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en zijn respectievelijk 11m² en 14m² groot. Slaapkamer twee is voorzien van een inloopkast. De badkamer (5m²) beschikt over een dubbele wastafel, ingebouwde kastruimte en een ligbad/douche, tevens is hier de wasmachine aansluiting gesitueerd.

Bergzolder:
De ruime bergzolder heeft een oppervlakte van 25m² en is te bereiken middels een vlizotrap. Tevens is hier de Cv-installatie gesitueerd.

Extra informatie:
-Woonkamer beschikt over hardhouten kozijnen en enkele beglazing
-Op de woonkamer na zijn alle kozijnen van kunststof en beschikken over dubbel glas
-Riant dakterras op het zuiden
-Geen VVE kosten of erfpacht

Aanvullende informatie:
Hoekwoning gelegen in de geliefde wijk 'Heer'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Features

Offer
Reference number 00287
Asking price €192,500
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 13 July 2018
Last updated 24 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Type of construction Existing estate
Construction period 1939
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Effective area 80 m²
Content 245 m³
Surface area external, linked storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Extra

Map