New for sale

For sale: Karakteristieke tussengelegen woning beschikt over een ruime woonkamer, (bij)keuken, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, twee bergingen, dubbele garage en riante tuin met achterom.

Akersteenweg 30, 6227 AA Maastricht
€325,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 160 m²
Plot size 459 m²

Definition

Karakteristieke woning (bouwjaar 1920) beschikt over een ruime woonkamer, (bij)keuken, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens verdeeld over 4 verdiepingen. Tevens is er een riante tuin met achterom en dubbele garage aanwezig.

Ground floor

Entree/hal (12 m²) met separaat toilet en fonteintje (2 m²) geeft toegang tot de woonkamer en eerste verdieping. De woonkamer (29 m²) beschikt over een laminaat vloer. Aangrenzend bevindt zich de keuken (11 m²). Deze beschikt over een granieten werkblad en de volgende apparatuur; spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, 4 pits gasfornuis combi oven en koelkast. Aan de buitenzijde is de tuin middels een trap te bereiken.

First floor

Overloop geeft toegang tot overige ruimtes. Slaapkamer 1 (14 m²) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een erker. Slaapkamer 2 is gelegen achterzijde en is 13 m² groot. De betegelde badkamer (6 m²) is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Second floor

De zeer ruime zolder (30 m²) is vanwege zijn hoge nok (3,40 m) in te richten als derde slaapkamer. Achter de knieschotten is extra opbergruimte gecreëerd.

Other floors

Souterrain (straatniveau achterzijde):Hal (7 m²) geeft toegang tot de ruime bergruimte (18 m²) en tweede badkamer. De tweede badkamer (12 m²) beschikt over een douche en wastafel en witgoedaansluiting. Aangrenzend bevindt zich de bijkeuken (11 m²) waar tevens ook de cv-ketel gesitueerd is. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede keuken (11 m²).De riante tuin aan de achterzijde van de woning beschikt over een achteringang. Daarnaast is ook de dubbele garage aan de achterzijde gesitueerd.

Garden

De riante tuin aan de achterzijde van de woning beschikt over een achteringang. Daarnaast is ook de dubbele garage aan de achterzijde gesitueerd.

Details

Extra Informatie:
- Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing
- Dubbele bewoning mogelijk door voor- en achteringang
- Royale zolderruimte die voor diverse doeleinde geschikt is
- Dubbele garage gelegen aan de achterzijde
- Tuin is gelegen op het zuiden
- HR combi-ketel is gehuurd (bouwjaar 2016)
- Gebruiksoppervlakte: 195 m²

Aanvullende informatie:
Tussenwoning gelegen in de geliefde wijk 'Heer'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00404
Asking price €325,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 28 January 2019
Last updated 28 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1926
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 459 m²
Effective area 160 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 11 m²
Content 525 m³
Surface area other inner rooms 35 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Double sink
Shower
Parking Garagebox
Garden available Yes
Has a garage Yes

Floor plans

Map