Sold

Sold: Boschcour 34C, 6221 JR Maastricht

€319,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 85 m²

Definition

Luxe appartement in prestigieuze complex met moderne keuken, royale badkamer, woonkamer, loggia en privé parkeerplaats in onderliggende garage op loopafstand van stadscentrum.

Ground floor

Souterrain:
Privé berging (3,80 x 2,03) en privé parkeerplaats in onderliggende parkeergarage.

Parterre:
Centrale hal, video intercom, brievenbussen en digitaal bellentableau. De modern ontworpen hal beschikt over een lift en open trappenhal.

Second floor

Entree/hal (6 m²) verschaft toegang tot de woonkamer middels een glazen deur. Daarnaast is het toilet met fonteintje en de garderobe in de hal gesitueerd. De ruime woonkamer (30 m²) is voorzien van een laminaat vloer en geniet van veel lichtinval. De luxe open keuken is voorzien van de volgende apparatuur; afzuigkap, 4 pits keramische kookplaat, vaatwasser, spoelbak, koelkast, vriezer en combi oven. Tussen hal en keuken bevindt zich de berging met witgoedaansluiting. De royale slaapkamer met grote raampartijen verschaft eveneens als de woonkamer toegang tot de loggia. De badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken en beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Details

Extra informatie:
- De riante slaapkamer biedt de mogelijkheid tot het creëren van twee slaapkamers c.q. extra werkruimte
- Parkeergelegenheid in onderliggende afgesloten parkeergarage (incl. gemeenschappelijke fietsenberging)
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- VvE-bijdrage: €176,41 inclusief reservering onderhoud, opstalverzekering, liftonderhoud, schoonmaak algemene ruimtes en glazen wassen
- Beschikt over stadsverwarming

Aanvullend informatie:
De woning is gelegen in Céramique (Maastricht) op loopafstand van station, onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00346
Asking price €319,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 30 October 2018
Last updated 13 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 85 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 9 m²
Content 311 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating District heating
Heating District heating
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has an elevator Yes

Floor plans

Extra

Map