Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Dokter van Kleefstraat 30C, 6217 JK Maastricht

€125,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 50 m²

Definition

Sfeervol appartement gelegen op ca. 10 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum voorzien van een slaapkamer, badkamer, open keuken, woonkamer met balkon en privéberging.

Ground floor

Toegang tot trappenhuis met fiets- en privéberging (5 m²)

Straat niveau voorzijde:
Entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

First floor

Entree/hal (5 m²) met toegang tot de overige ruimtes. De woonkamer (19 m²) geniet van veel lichtinval en beschikt over een mooie parketvloer. Aangrenzend bevindt zich de open keuken (8 m²). Deze beschikt over de volgende apparatuur; 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast met vriesvak. De volledig betegelde badkamer met afzuiging (3 m²) is voorzien van een ligbad met douche, toilet en wastafel. De slaapkamer beschikt over een oppervlakte van 12 m². Daarnaast is in de slaapkamer een separate ruimte gesitueerd voor boiler en wasmachine. Vanuit de woonkamer heeft men middels een schuifpui toegang tot het zonnige balkon (ca. 6m²) op het zuidwesten.

Details

Extra informatie:
- Volledig voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing
- VvE bijdrage €163,- p/m incl. voorschot stookkosten, voorschot waterverbruik, opstalverzekering, schoonmaak algemene ruimten en reservering groot onderhoud.
- Elektrische boiler is gehuurd (€14,45 p/m)

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 10 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00363
Asking price €125,000
Service costs €163
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 16 November 2018
Last updated 10 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1976
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 50 m²
Living area 19 m²
Kitchen area 8 m²
Content 153 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Balcony 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Number of balconies 1
Outdoors
Location City centre
Residential area
Near highway
Near public transport
Near school
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Floor plans

Map