For sale: Haamhegge 18, 6225 KH Maastricht

€329,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Liveable area 120 m²
Plot size 232 m²

Definition

Goedonderhouden, ruime halfvrijstaande woning gelegen in de gewilde wijk 'Amby' voorzien van een woonkamer met uitbouw, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, ruime zolderetage, inpandige garage en een gezellige tuin.

Ground floor

Entree, hal met meterkast en het toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van een ruime uitbouw, een berging en een plavuizen vloer met vloerverwarming. De uitbouw is voorzien van schuifdeuren die toegang bieden naar de tuin. De keuken is voorzien van inrichting in hoekopstelling en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, oven vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken met de witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken is zowel de tuin als de garage bereikbaar. De garage is voorzien van een elektrische poort.

First floor

Overloop, slaapkamer 1 (13m²) en slaapkamer 3 (6m²) zijn beide aan de voorzijde gelegen. Slaapkamer 2 (9m²) is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Second floor

Bereikbaar middels een vaste trap, ruime zolderetage met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer. De c.v.-installatie bevindt zich op de zolderetage.

Details

Extra info:
- De woning is netjes onderhouden.
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen en isolerende beglazing. De bovenverdieping is geheel voorzien van rolluiken.
- De tuin is gesitueerd op het westen en beschikt over een zonnescherm.
- De slaapkamers hebben een vinylvloer.
- De c.v.-installatie (2014) is eigendom.
- De bijkeuken is ook voorzien van vloerverwarming.

Algemene info:
Halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Amby'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00360
Asking price €329,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Offered since 14 November 2018
Last updated 14 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1998
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 232 m²
Effective area 120 m²
Living area 32 m²
Kitchen area 17 m²
Content 400 m³
Surface area other inner rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Carport
Has a shower Yes
Garden available Yes

Floor plans

Map