For sale: Kesselskade 55, 6211 EN Maastricht

€750,000
Type of residence House, mansion, terraced house
Liveable area 105 m²
Plot size 199 m²

Definition

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Statig Rijksmonumentaal pand (1742) met winkelfunctie voorzien van een ruime woonkamer met uniek uitzicht, luxe keuken, 3 slaapkamers, badkamer en dakterras.

Ground floor

Begane grond: (Bedrijfsruimte)
Entree met ingang naar de voorheen ingerichte winkelruimte ( circa 32m²) voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer, etalageraam en toilet. Vanuit de winkelruimte is toegang naar de vrij in te delen werkruimte (circa 60m²). Vanuit de werkruimte is tevens de gewelfde mergelkelder te bereiken.

Bestemmingsplan centrum:
Detailhandel, (publieksaantrekkende) dienstverlening, horeca in de categorieën 1 tot en met 5, kantoren met baliefunctie, cultuur en ontspanning met daaraan ondergeschikte horeca, maatschappelijke voorzieningen met daaraan ondergeschikte horeca, wonen, aan huis verbonden beroepen, consumentverzorgende ambachtelijke bedrijvigheid aan of niet aan huis, galeries en ateliers.

Eerste verdieping:
Hal, kantoorkamer met lichtkoepel (8m²) en toegang naar de woonkamer(32m²) voorzien van een grote raampartij met vrij uitzicht over de kade. De sfeervolle woonkamer is momenteel ingericht met een eiken parketvloer uit de Champagnestreek, een luxueuze charmante wenteltrap en elektrische screens. De luxe keuken van 2016 (16m²) met vloerverwarming en aquarium is voorzien van hoogwaardige materialen en apparatuur: Bora inductie kookplaat met zonedetectie en ingebouwde afzuiginstallatie , spoelbak met quooker, koelkast met vriezer, vaatwasser, combi-oven en ingebouwde koffieapparaat. Vanuit de keuken is met openslaande deuren het gezellige en zonnige dakterras van circa 30m² te bereiken.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang naar slaapkamer 1 (13m²) voorzien van een inbouwkast en fantastisch uitzicht over de kade en rivier de Maas. Slaapkamer 2 (7m²) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een wasmachine aansluiting. De badkamer (5m²) is voorzien van granieten vloertegels, marmeren wandtegels, een hoek-bad, vaste wastafel en toilet.

Derde verdieping:
Slaapkamer 3 (16m²) met bergkasten alwaar de cv-installatie is gesitueerd. Vergunning voor een dakkapel te realiseren is aanwezig.

Extra informatie:
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Cv-installatie: Bosch HRC 2 combi-ketel
- De 1ste verdieping is voorzien van een airco-installatie

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Maastricht aan de rand van rivier de maas. Winkelcentra, horecagelegenheid, station, scholen en zorgcentra in de nabijheid. Verbindingswegen richting Eindehoven, Heerlen/Aachen en Luik zijn uitstekend te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Features

Offer
Reference number 00251
Asking price €750,000
Acceptance By consultation
Offered since 14 May 2018
Last updated 16 May 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1742
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 199 m²
Effective area 105 m²
Content 760 m³
Surface area other inner rooms 82 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
City centre
Unobstructed view
On waterway
Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Type of boiler Bosch HRC 2 combi-ketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has AC Yes
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Map