Sold

Sold: Radeborg 4, 6228 CV Maastricht

€215,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 115 m²
Plot size 137 m²

Definition

Ruime instapklare tussengelegen woning voorzien van woonkamer met half open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, ruime zolderkamer en tuin met berging en achterom.

Ground floor

Entree/hal (5 m²) met toilet en meterkast, geeft toegang tot de woonkamer en eerste etage. De ruime woonkamer (42 m²) is voorzien van vrij uitzicht aan de voorzijde en een parketvloer. In de aanbouw is de half open keuken gesitueerd (5 m²). De keuken is voorzien van de volgende apparatuur; afzuigkap, 4 pits gasfornuis, oven, spoelbak en koelkast met vriezer. Middels grote openslaande deuren is de tuin, vanuit de eetkamer, te bereiken. Deze is voorzien van een vaste overkapping, houten berging en een achterom.

First floor

Middels de overloop (3 m²) is de badkamer en slaapkamer 1,2 en 3 te bereiken. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en zijn respectievelijk 12 en 7 m² groot. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een oppervlakte van 10 m². De betegelde badkamer (6 m²) is voorzien van een ligbad met douche, toilet, wastafel en witgoedaansluiting. Tevens beschikt de badkamer over een mechanische afzuiging.

Second floor

De ruime zolderkamer (22 m²) is uiterst geschikt voor het creëren van een 4e slaapkamer. Tevens is hier de cv-ketel gesitueerd.

Other floors

- De gehele woning is recent gemoderniseerd: schilderwerk, vloeren, badkamer, schutting etc.
- Gehele woning beschikt over hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (eerste verdieping HR ++, plaatsingsjaar 2018)
- Cv-ketel (2013) en thermostaat (2017) zijn gehuurd: €34,77 p/m
- De woning geniet van vrij uitzicht aan de voorzijde

Details

De woning is gelegen in de wijk ''De Heeg'' op een rustige locatie met speeltuin. Winkelcentra, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, AZM zijn op enkele minuten van de woning te bereiken. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Features

Offer
Reference number 00343
Asking price €215,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 23 October 2018
Last updated 11 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Surfaces and content
Plot size 137 m²
Effective area 115 m²
Living area 42 m²
Kitchen area 5 m²
Content 325 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a shower Yes
Garden available Yes

Floor plans

Extra

Map