For sale: Sint Jan Baptistplein 7, 6222 EM Maastricht

€179,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 90 m²
Plot size 126 m²

Definition

Tussengelegen woning met achterom voorzien van doorzon woonkamer, half open keuken, veranda, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met vaste trap en berging.

Ground floor

Entree/hal met meterkast en toilet voorzien van fonteintje geeft toegang tot eerste verdieping en woonkamer. De ruime doorzon woonkamer (29 m²) is voorzien van grote raampartijen en een trapkast. Aansluitend bevindt zich de half open keuken. Deze keuken (6 m²) is voorzien van een afzuigkap, 5 pits gasfornuis, oven, vaatwasser, spoelbak en koelkast. De achtergelegen veranda (14 m²) is te bereiken middels de keuken en woonkamer. De tuin (44 m²) met achterom beschikt over een berging (4 m²)

First floor

Overloop geeft toegang tot de slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en zijn resp. 12 m² en 6 m² groot. Slaapkamer 2 (12 m²) is gelegen aan de achterzijde. De betegelde badkamer (5 m²) met afzuiging beschikt over een douche, wastafel en toilet. Tevens is de witgoed aansluiting in de badkamer gesitueerd.

Second floor

Middels vaste trap is de zolder te bereiken die uiterst geschikt is voor het creëren van een 4e slaapkamer. De cv-ketel is op de zolder gesitueerd.

Details

Extra informatie:
- Geheel voorzien van rolluiken
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing op de begane grond
- Beschikt over een achterom
- Cv-ketel is gehuurd €42,-
- Gevels en dak zijn geïsoleerd

Aanvullend informatie:
De woning is gelegen in de wijk ''Limmel'' met onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen in nabije omgeving. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00350
Asking price €179,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Offered since 05 November 2018
Last updated 06 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1983
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 126 m²
Effective area 90 m²
Living area 29 m²
Kitchen area 6 m²
Content 305 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a shower Yes
Garden available Yes

Floor plans

Extra

Map