Sold

Sold: Tongerseweg 164, 6214 BD Maastricht

€319,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 170 m²
Plot size 229 m²

Definition

Verrassend ruim karakteristiek woonhuis met ruime woon- eetkeuken, woonkamer (verdeeld over twee verdiepingen), 3 slaapkamers, studeer-/kantoorkamer, badkamer, ruime zolderetage met vaste trap voor realiseren 4e slaapkamer, een terras en een ruime tuin met achteringang en een parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ground floor

(woonkamer):
Entree, hal met meterkast en een bergkast. Woonkamer voorzien van een houten vloer en een grote haardpartij en de wenteltrap die toegang biedt naar de eetkeuken in het souterrain. Toegang naar de studeerkamer, dit is de voormalige keuken en is thans in gebruik als garderobe en opslagruimte. Vanuit de studeerkamer is er toegang naar het terras.

First floor

Overloop, slaapkamer 1 en slaapkamer 2 zijn beide 17m². Slaapkamer 3 is 10m² en is aan de achterzijde gelegen. Badkamer voorzien van een ligbad, dubbele vaste wastafel en 2e toilet.

Second floor

Bereikbaar middels een vaste trap, Ruime zolderkamer met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer. berging met de c.v.-installatie en een separate badgeiser. Twee Velux ramen aanwezig aan achterzijde met dubbele beglazing.

Other floors

Souterrain (woon-/keuken):
Bereikbaar middels een trap in de hal alsmede een trap in de woonkamer. Tussenportaal met de witgoedaansluitingen, kelderruimte (6m²) thans in gebruik als opslagruimte. Badkamer voorzien van een douche en een toilet. Ruime woon- eetkeuken van 16m² voorzien van inrichting en apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, oven en een vaatwasser. Aan de voorzijde van deze ruimte bevindt zich nog een 'hobbykamer' van 18m² die in open verbinding staat met de woonkeuken. Via de woonkeuken en tussenportaal de tuin te bereiken. De sfeervolle tuin is aangelegd met zonnig zitgedeelte en perken. Aan de achterzijde een verhoging met overkapping en achteringang,

Details

Extra info:
- De woning is goed onderhouden echter is er enige modernisering wenselijk.
- Grotendeels voorzien van de originele houten vloeren.
- Houten kozijnen met enkele beglazing.
- De c.v.-installatie en geiser is gehuurd.
- Aan de voorzijde van de woning is een parkeergelegenheid op eigen grond.
- Door de vele ruimtes biedt de woning diverse mogelijkheden o.a. voor huisgebonden beroepen.

Algemene info:
De woning is gelegen aan de Tongerseweg op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen en scholen. De oude binnenstad is op fietsafstand gelegen.
Uitvalswegen richting België en het centrum van Maastricht zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00352
Asking price €319,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 November 2018
Last updated 19 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1925
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 229 m²
Effective area 170 m²
Living area 37 m²
Kitchen area 16 m²
Content 600 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Garden 2 - Type Front yard
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Instantaneous water heater
Heating Central heating
Fireplace
Has a bath Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes

Floor plans

Map