Has received a bid.

Has received a bid.: Goed onderhouden 1 slaapkamer appartement gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' voorzien van ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, berging, lift en parkeervoorziening.

Via Regia 190K, 6217 RA Maastricht
€125,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 58 m²

Definition

Goed onderhouden 1 slaapkamer appartement gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' voorzien van ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, berging, lift en parkeervoorziening. Plan nu zelf een bezichtiging op onze website.

Ground floor

Begane grond:
Centrale hal voorzien van brievenbussen, bellentableau en intercom. Het complex beschikt over een huismeester, twee liften en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Zevende verdieping:
Entree/hal met separaat toilet met fonteintje geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer (26 m²) beschikt over veel lichtinval en vrij uitzicht. De semi-open keuken (7 m²) is voorzien van een 4 pits gasfornuis, oven, afzuigkap en spoelbak. Aangrenzend bevindt zich de inpandige berging (4 m²). De slaapkamer (13 m²) is middels openslaande deuren vanuit de woonkamer te bereiken. Tevens biedt deze slaapkamer toegang naar het balkon (10 m²). De betegelde badkamer (4 m²) is voorzien van een inloopdouche, wastafel en witgoedaansluiting.

Details

Extra informatie:
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Parkeervoorziening is ter overnamen (€ 5.000,-) (maandelijkse VvE bijdrage € 11,-)
- Complex beschikt over twee liften
- VvE bijdrage appartement; € 195,- p/m. (incl. waterverbruik, stookkosten (verwarming), opstalverzekering, verbruik en schoonmaak van de algemene ruimtes, onderhoud en opbouw reservefonds

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00411
Asking price €125,000
Service costs €195
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 06 February 2019
Last updated 20 February 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 58 m²
Living area 26 m²
Kitchen area 7 m²
Content 166 m³
Balcony 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Number of parking spaces 1
Heating Collective heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Map