For sale: Gansbaan 15K, 6231 LM Meerssen

€135,000
Type of residence Apartment, gallery flat
Liveable area 70 m²

Definition

DIT APPARTEMENT WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ! Centraal in Meerssen gelegen senioren appartement (55+) op de tweede verdieping van het appartementencomplex "Residence de Herkenberg", beschikt over lift, privé parkeerplaats, slaapkamer, open keuken, woonkamer en badkamer.

Ground floor

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau. Tevens is op de begane grond een grote gemeenschappelijke ruimte en de gemeenschappelijke fietsenberging.

Tweede verdieping:
De entree/hal (8m²) geeft toegang tot het woongedeelte, de badkamer en het separate toilet. Het woongedeelte is opgedeeld in een slaapkamer van 13m², een ruime open keuken van 18m² en de grote woonkamer met veel lichtinval van 30m². De keuken is voorzien van een 4 pits elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak en afzuigkap. De badkamer (5m²) is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en tevens is de witgoedaansluiting hier gesitueerd.

Extra informatie:
- Vve kosten bedragen €268,94 per maand, dit is incl: water, stookkosten (verwarming), verzekering, onderhoud, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes en de lift, onderhoud groenvoorziening en opbouw reservefonds.
- Gehele appartement is voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing (2005)
- Gehele appartement is voorzien van laminaatvloer
- Ramen beschikken over zonwerende screens

Aanvullende informatie:
Het appartement is centraal gelegen in het appartementcomplex "Residence de Herkenberg" te Meerssen. Op loopafstand van het centrum van Meerssen, met winkels, apotheek en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Sittard. Daarnaast is de woning gelegen op 6 minuten loopafstand van station Meerssen, alwaar elke 15 minuten een trein van en naar Maastricht rijdt. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Features

Offer
Reference number 00297
Asking price €135,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 30 July 2018
Last updated 16 August 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1971
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 70 m²
Content 165 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location On a quiet street
City centre
Residential area
Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating

Map