Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Don Boscostraat 69, 6235 EJ Ulestraten

€190,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Liveable area 95 m²
Plot size 248 m²

Definition

Levensloopbestendige halfvrijstaande woning gelegen in Ulestraten voorzien van een woonkamer met open keuken, eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, zolder en een gezellige tuin voorzien van een leuke zithoek en een achteringang.

Ground floor

Souterrain:
Provisie (8 m²) kelder geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal met separaat toilet geeft toegang tot eerste verdieping, kelder en keuken. De open keuken (8 m²) beschikt over een 5 pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi oven en een ingebouwde koffiemachine. Aangrenzend bevindt zich de doorzon woonkamer (24 m²) die beschikt over veel lichtinval middels grote raampartijen. Vanuit de keuken is de bijkeuken (5 m²) met witgoedaansluiting te bereiken. Aangrenzend bevinden zich de levensloopbestendige ruimtes. Deze eerste ruimte (12 m²) is momenteel ingericht als eetkamer maar biedt ook de mogelijkheid om als slaapkamer te worden gebruikt op de begane grond. De achterliggende badkamer (7 m²) is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.
De tuin met achterom (84 m²) beschikt over een gezellige zithoek. De naastgelegen berging beschikt over een oppervlakte van 12 m². Achter de berging is een overkapping gerealiseerd.

First floor

Overloop met bergkast geeft toegang tot de overige ruimtes. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 12 en 8 m². Slaapkamer 2 (11 m²) met bergkast is gelegen aan de voorzijde van de woning. De tweede badkamer (2 m²) beschikt over een douche en wastafel.

Second floor

De bergzolder met een nokhoogte van 2,2m is verdeeld in twee separate ruimtes. Het creëren van een extra slaapkamer is mogelijk middels aanbrengen van een vaste trap en dakkapel. Tevens is hier de cv-ketel gesitueerd.

Details

Extra informatie:
- Geheel voorzien van rolluiken op eerste verdieping
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Uitbouw beschikt over een kunststof dakbedekking.
- De keuken is geplaatst in 2013

Aanvullende informatie:
Half vrijstaande levensloopbestendige woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00367
Asking price €190,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 28 November 2018
Last updated 28 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 248 m²
Effective area 95 m²
Living area 24 m²
Kitchen area 8 m²
Content 375 m³
Surface area other inner rooms 36 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Double sink
Shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower
Sink
Garden available Yes

Floor plans

Map