For sale: Pastoor van Eijsstraat 23, 6235 EK Ulestraten

€515,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Liveable area 365 m²
Plot size 552 m²

Definition

Luxe vrijstaande split-level woning gelegen in Ulestraten voorzien zeer ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, souterrain onderverdeeld in verschillende vertrekken, dubbele garage en ingebouwde jacuzzi.

Ground floor

Indeling:

Souterrain:
Het souterrain is onderverdeeld in verschillende vertrekken waaronder; fitnessruimte, hobbyruimte, technische ruimte en berging.
Momenteel zijn de fitnessruimte (30 m²) en hobbyruimte (34 m²) gescheiden door een spiegelwand. De hobbyruimte, momenteel ingericht als bioscoop, is rondom voorzien van led verlichting. In de technische ruimte (8 m²) is de cv-ketel en boiler gesitueerd. Berging (9 m²) is voorzien van inbouwrekken en een kluis.

- 1/2:
De garage (42 m²) met werkbank, elektrische sectionaal poort en krachtstroom aansluiting, geeft toegang tot de fitnessruimte en het trappenhuis.

Begane grond:
Entree/hal (10 m²) met meterkast geeft toegang tot trappenhuis en woonkamer. De zeer ruime woonkamer (43 m²) met doorgang naar de keuken is voorzien van vloerverwarming, inbouw spotverlichting, een houtkachel en een ruimer erker. De keuken (20 m²) beschikt over een granieten werkblad met kookeiland en de volgende Miele inbouwapparatuur; koffiezet apparaat, combi over, afzuigkap, 5 pits inductie kookplaat, vaatwasser en spoelbak. Middels openslaande deuren is de tuin te bereiken. De aangelegde tuin met achterom beschikt over een ingebouwde jacuzzi. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken (9 m²) met wastafel en toilet waar tevens ook de witgoedaansluitingen gesitueerd zijn.

+ 1/2:
Het naast gelegen appartement is momenteel ingericht als slaapkamer 2 (33 m²) en badkamer 2 (3 m²). Badkamer 2 beschikt over een inloopdouche en wastafel. Tevens beschikt het appartement over een separate toilet. Middels meerdere lichtkoepels en grote raampartijen wordt de ruimte voorzien van veel lichtinval. Aan de voorzijde is een balkon (6 m²) gelegen. De mogelijkheid is aanwezig om het appartement te splitsen van de woning, de separate elektriciteit meter is reeds aanwezig.

+1:
Middels het trappenhuis is slaapkamer 1 (42 m²) te bereiken met aan de voorzijde gelegen luxe balkon en inloopkast met onderdruk (8 m²). Aangrenzend bevindt zich de badkamer (10 m²). Deze is voorzien van elektrische vloerverwarming, een ruime inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

+ 2:
De zolder is opgedeeld in twee separate ruimte waarvan het eerste gedeelte geschikt is als badkamer 3, warm- en koud water en riolering is aanwezig. De tweede ruimte is voorzien van een dakkapel en momenteel ingericht als slaapkamer 3 (32 m²).

Details

Extra informatie:
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing
- Houtkachel is functioneel (2018 geveegd)
- Cv-ketel en boiler zijn eigendom
- Voorzien van inbraak-, en brandalarm (incl. camerasysteem)
- Gehele huis is omringd met drainage
- Asbest vrij verklaring
- Woonkamer en slaapkamer 1 voorzien van airco
- Inloopkast en kelder voorzien van mechanische ventilatie
- Volledig voorzien van isolatie (spouwmuur + dak).

Aanvullende informatie:
Vrijstaande woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Features

Offer
Reference number 00387
Asking price €515,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 11 January 2019
Last updated 11 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1964
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 552 m²
Effective area 365 m²
Living area 43 m²
Kitchen area 20 m²
Content 1,125 m³
Balcony 6 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location Open position
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 2
Water heating Gas boiler
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Double sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a jacuzzi Yes
Has a satellite Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Floor plans

Map